Om os

Historien bag
1. april 1969 indså byens mælkemand, Knud Erik Kristensen, at der ikke var den store fremtid i at køre rundt med mælkeflasker og sætte flaskerne på folks trappesten hver morgen – så i stedet startede han og hans kone, Magda, firmaet Ry Lillebil, – og det var nok rigtigt set.

Siden har firmaet udviklet sig. Det blev til Ry Taxa, derefter Ry Minibusser (1982) og i dag er navnet Ry Bussen (1998).

Til fælles glæde har Knud Erik og sønnen Lars arbejdet sammen siden 1985. Men i 2005 overtog Lars firmaet og det kom til at hedde Ry Bussen. Sidenhen har virksomheden vokset sig større. I dag har man busser og chauffører til både rutekørsel og turistkørsel i såvel indland som udland – dog har Knud Erik kort før sin 80 års fødselsdag valgt at stoppe.

Hvor er vi fra ?
Ry bussen er beliggende i Midtjylland i Ry, tæt ved Himmelbjerget og mange andre seværdigheder i Søhøjlandet.

Størrelsen på Ry Bussen
I dag er der ansat 14 faste chauffører og 4 afløser, som varetager både de faste skoleruter, befordrings kørsel, turistkørsel med private, foreninger, firmaer, institutioner m.m. Samt kontorpersonale. Desuden har vi et godt samarbejde med andre busselskaber, så vi kan klare enhver opgave efter kundernes ønske.  De fleste af vores chauffører har mange års erfaring med turistkørsel. Det er derfor muligt, efter aftale, at få lidt information om det landskab mv. som passeres undervejs.

Vores motto er "God service giver et godt RY"
Vores mål er hele tiden at pleje vores nuværende kunder samt nye kunder og samarbejdspartnere. Vi vil sørge for at kunden føler sig i centrum. Vi yder rettidig service, smil og sober optræden er en selvfølge. Vores mål er også, at personalet har det godt, føler sig værdsat og er up-to-date, at det er en fair arbejdsplads med udfordringer og arbejdsglæde som gerne skulle smitte fra kollega til kollega, samt videre til vores kunder.

 

Er du tilfreds – sig det til andre!
Er du utilfreds – så sig det til os!
        

Hvem samarbejder vi med ?

Ry Ski – en skitur til Østrig i skolernes vinterferie
Det tegner til en tradition at 60-70 skiglade mennesker fra Ry, nær og fjern, hvert år i skolernes vinterferie, tager på skitur til de Østrigske Alper og ‘Wildschünau’. I 2006 var vi således 55 personer i alle aldre, og i 2011 fyldte vi hotellet med 72 deltagere.
www.ryski.dk

Danske vognmænd
Danske Busvognmænd (DB) er den faglige brancheforening for busvognmænd i Danmark.
www.db-dk.dk

Midttrafik - rutekørsel
WebTour / TechHous.dk - kørselsprogram
TungVognsSpecialisten - køre-/hviletider
FDE A/S - udlands moms

BJ Computers - it support www.bjcomputers.dk

VISITSKANDERBORG Turistforening

Spisesteder bl.a.:
Øm Gæstgiveri           
www.oem-gaestgiveri.dk
Hotel Julsø                  
www.hoteljulsø.dk
Tulstrup Kro                www.tulstrupkro.dk
Hotel Blicher                www.hotelblicher.dk
Knudhule Badehotel    www.knudhulebadehotel.dk

Vi sætter stor pris på vores samarbejd med kollegaer, foreninger, institutioner og skoler samt spisesteder og guider.