Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev Bornholm m. Ry Bussen og Brædstrup Turistfart – 5 dage

1. august 2022 @ 07:45 - 5. august 2022 @ 19:00

4595,00kr.

Populær sommertur til
Bornholm ”Klippe- og Solskins”

Her oplever vi Solskinsøen – Østersøens Perle – med de hvide sandstrande og stejle klipper. Vi tager på spændende udflugter og kører hele øen rundt for at se på Bornholms mange seværdigheder.

Vi bor på Hotel Balka Strand, beliggende i stort naturfredet område ca. 150 meter fra én af Europas fineste sandstrande.


Dag 1. Over de fire broer og med hurtigfærgen fra Ystad
Efter tidlig opsamling kører vi over de fire broer med passende pauser undervejs. Der bliver mulighed for at spise frokost, en ”medbragt sandwich” på rastepladsen ved Knudshoved. Vi kører langs Svenskekyst via Trelleborg til Ystad, hvorfra vi sejler, afgang kl. 14.30. Ankomst kl. 17.30, hvor en god middag og en hyggelig aften venter på Hotel Balka Strand.

Dag 2. Udflugt til Hammershus, Opalsøen m.m.
Efter en dejlig morgenmad, går turen med vores lokale guide til Hammer Havn, Opalsøen, Hammershus og Stenbruddet ved Vang, Vang Havn, Helligpeder og derfra til Bolsterbjerg Skov, hvor vi nyder en god frokost i restauranten beliggende i den skønne Almindingen Skov. Herefter kører vi via Rytterknægten, Ekkodalen til Åkirkeby, Klintebakken,  Ølene og Østermarie.

Dag 3. Christiansø og sejltur ved Hammer, bemærk kun som tilvalg
Såfremt vejret tillader det, skal vi også på sejltur til Danmarks Østligste punkt, Christiansø, med de gamle fæstningsværker. Afgang fra Gudhjem kl. 10.00 og retur fra Christiansø kl. 14.00. De der ikke ønsker at komme med til Christiansø kan blive i Gudhjem og spise frokost, samt se denne dejlige by. (OBS Hvis det blæser bytter vi om på dagene). Hvis tiden tillader det, vil vi også arrangere en sejltur ved Hammer som skal ses fra vandet. Det er en fantastisk oplevelse at sejle med motorbåd langs klipperne under Hammershus ruiner og ind i den våde ovn, en ca. 70 meter lang klippehule, forbi ”løvehovederne”, den tørre ovn og Danmarks største fuglefjeld.

Dag 4. Udflugt til Gudhjem
Vi vil igen besøge Gudhjem, som vi ikke nåede på sejlturen dagen før. Vi ser på den maleriske by hvor vi bl.a. kan besøge det fine glaspusteri og den kendte kunstner Olaf Høsts Museum. Herefter fortsætter turen til Svaneke, hvor vi ser på byen, som er kendt for øl fra Svaneke Bryggeri. Vi spiser frokost i Røgeriet. Efter guidet bytur kan man selv gå rundt og nyde den smukke by. Vi fortsætter turen ned langs kysten til Nexø, som har sin helt egen historie med bl.a. Fiskerihavn. Før i tiden med mange fiskekuttere og på havnen ligger der endnu en fiskekonservesfabrik. Vores guide fortæller om dengang hvor byen blev ramt af Russerne under 2. verdenskrig. Og vi kommer forbi den kendte forfatter Martin Andersens Hus, inden vi når frem til Hotel Balka Søbad .

Dag 5. Hjemturen
Vi tjekker ud kl. 10, herefter kører vi til Dueodde Strand, kendt for det hvide sand. Vi besøger Slusegården med den smukke natur, Dronning Margrethes feriehjem da hun var barn. Her har tidsuret markeret forskellen til det øvrige Danmark. Turen går videre langs kysten til Rønne, og vi vil se på Rønne by med en lille guidet byvandring bl.a. forbi den flotte Sct. Nicolai Kirke. Kirken ser man som det første, når man ankommer med færgen. Vi spiser lidt frokost i byen inden sejlturen til Ystad, afgang kl. 13.30. Frokost på færgen,

 

Tilmelding senest den 15. juni 2021
Pris: 4.595 kr. pr. person.
Inkluderet:
Morgenkaffe m/rundstykke og sandwich på UDTUREN
4 overnatninger på værelse med bad og toilet
(Tillæg for enkeltværelse)
Halvpension på hotellet m. 3 retters menu eller buffet
Lokal guide
Buskørsel i forbindelse med udflugter
Transport i moderne, 4stjernet, RØGFRI, bus med ekstra benplads og toilet
Færger til og fra Bornholm, frokost ud og hjem
Broafgifter Storebælt og Øresund
Bidrag til Rejsegarantifonden

IKKE inkluderet:

  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.000 (250 pr. døgn)
  • Frokost, entre m.m.
  • Tur til Christiansø færge ca. kr. 220,00
  • Sejltur ved Hammer ca. kr. 70,00
  • Ekstra rejseforsikring

Vi glæder os til at oplev Bornholm sammen med dig, og evt. dine venner/familie/kollegaer/naboer,
ja hvem du end ønsker, at dele dine oplevelser med. 

Detaljer

Start:
1. august 2022 @ 07:45
Slut:
5. august 2022 @ 19:00
Pris:
4595,00kr.

Arrangør

Ry Bussen / Brædstrup Turistfart