Kontakt Os

Du kan altid kontakte os på telefonen på 86 89 12 31 eller via e-mail på rybussen@rybussen.dk. Ved akutte henvendelser er vores nødtelefon 22 33 46 90 tilgængelig. Vores dedikerede kontormedhjælper står klar til at assistere med bestillinger, tilbud, bekræftelser og fakturering med hurtig og effektiv service.

Altid klar med et uforpligtende tilbud

Ry Bussen er altid klar med et uforpligtende tilbud, så har du en haste tur eller en dato ud i fremtiden, så skal du ikke holde dig tilbage, vi er et fleksibel busselskab med base i Midtjylland, Østjylland.

Hos Ry Bussen kan I trygt bestille og evt. afbestille busture/udflugter. Evt. afbestilling skal dog ske hurtigst muligt. Ved afbestilling på dagen kan der forekomme et gebyr eller fuldbetaling, afhængig af turen/afstand og om chaufføren er på vej. Tilbuddet gælder i 14 dage eller så længe bussen er ledig.

Vi er modtagelige for nye udfordringer. Har man spørgsmål og ønsker, er man altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Glemte sager

Afhentes efter aftale, hurtigst muligt. Der bliver ryddet op/ud før efterårsferien, juleferien samt påske og sommerferien. Se Facebook. Uafhentede ting/tøj bliver indleveret i genbrugsbutikker.

Vi er næsten altid ved mail eller telefonen. Brug gerne ovenstående kontaktformularer, eller ring.

Vi ser frem til og glæder os til at høre fra dig!

Udviklet af attityde.dk