Rybussen 25

Firma og familieudflugt Sport/Events

Udflugtsmuligheder og Egne Udflugter

Vi er gerne behjælpelige med forslag til udflugtsmål, spisesteder, aktiviteter mv. Vi har kontakter til guider, som kan fortælle om områderne, uanset om det er i nær området eller f.eks. på Fur og Samsø.

Efter aftale kan vores chauffør også være behjælpelig med info vedr. udflugtsområdet.

Vi kører naturligvis også gerne til Sport & Events arrangementer.

Vi har også kontakter til eventfolk, som kan være behjælpelige med fælles aktiviteter, både til lands og vand. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med kolleger, foreninger, institutioner og skoler samt spisesteder og guider.

Guidemuligheder

Har du en guide gemt i maven, og har du nogle gode historier du gerne vil dele, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på evt. ture.

Ry Bussens Egne Udflugter

Ry Bussen tilbyder herudover også egne udflugter, seværdigheder eller musik- og aftenture i omegnen med eller uden guide.

Forslag og Deltagelse

Vi modtager også gerne forslag, og er I en mindre gruppe der gerne vil noget men mangler flere deltager for at fylde bussen op, så sætter vi gerne et opslag op på vores Facebook og hjemmesiden. Det kunne være en eller flere dags ture, f.eks. skiferie eller sommerudflugt.

Er der ikke deltagere nok til en tur I gerne vil arrangere, kan vi oprette turen på vores hjemmeside eller Facebook for at få flere tilmeldinger. Vi gennemfører egne udflugter, såfremt der min. er 19 tilmeldte personer. Refusion ved aflysning af turen, men ved afbud eller udeblivelse er det efter aftale.

Send os en mail hvis du ønsker at få tilsendt årets udflugtsprogram, så sender vi det, så snart det er klar.

Kontakt Os

Du kan altid kontakte os på telefonen på 86 89 12 31 eller via e-mail på rybussen@rybussen.dk. Ved akutte henvendelser er vores nødtelefon 22 33 46 90 tilgængelig. Vores dedikerede kontormedhjælper står klar til at assistere med bestillinger, tilbud, bekræftelser og fakturering med hurtig og effektiv service.

Udviklet af attityde.dk