Rybussen 10

God Service Giver et Godt RY

Ry Bussen blev grundlagt den 1. april 1969 og har siden da leveret pålidelig transporttjeneste til vores gæster og kunder i og omkring Midtjylland, Østjylland. Vi er stolte af vores motto: "God service giver et godt RY."

Om Ry Bussen

Ry Bussen blev grundlagt den 1. april 1969 og har siden da leveret pålidelig transporttjeneste til vores lokalsamfund og kunder. Vi er stolte af vores motto: "God service giver et godt RY."

Historien Bag

Historien om Ry Bussen begyndte med Magda og Knud Erik Kristensen, som startede firmaet som Ry Lillebil i 1969. Efter flere transformationer blev vi til Ry Bussen i 1998. Lars Søndergård blev medejer i 1998 og overtog firmaet i 2005 efter sin far, Knud Erik. Virksomheden er siden da vokset og blomstret.

Ry Bussen i Dag

I dag har vi et dygtigt team af ca. 23 chauffører, der betjener både faste ruter og turistkørsel. Vi er det perfekte busselskab, for kunder i Midtjylland, Østjylland. Vi samarbejder også tæt med andre busselskaber for at kunne imødekomme enhver opgave efter vores kunders ønsker. Vi disponerer over 14 busser i forskellige størrelser og til forskellige formål.

Rybussen 12
Rybussen 25
Rybussen 13
Bus Med Hænger
Ry Bus Skilt Lars Og Sus
Ry Bussen Foto Af De Ansatte
Cimg0080
Setra 315 Foto Af J. Christensen
Rød Bus

Vores Geografiske Placering

Ry Bussen er beliggende i Midtjylland, i hjertet af Ry, tæt på skønne seværdigheder som Himmelbjerget og Søhøjlandet.

Kontakt Os

Du kan altid kontakte os på telefonen på 86 89 12 31 eller via e-mail på rybussen@rybussen.dk. Ved akutte henvendelser er vores nødtelefon 22 33 46 90 tilgængelig. Vores dedikerede kontormedhjælper står klar til at assistere med bestillinger, tilbud, bekræftelser og fakturering med hurtig og effektiv service.

Vores Tjenester

Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester, herunder rute-/skolekørsel, campus- og dubleringsbusser for Skanderborg Kommune samt turistkørsel i både ind- og udlandet for institutioner, skoler, firmaer og private. Vi elsker at være på farten og glæder os over at betjene alle vores kunder, store som små, på korte og lange ture.

Vores Engagerede Chauffører

Vores chauffører deltager regelmæssigt i lovmæssige kurser og efteruddannelse for at sikre en sikker og behagelig rejse for vores passagerer. Vores busser gennemgår også regelmæssig vedligeholdelse på autoriserede værksteder.

Vores Samarbejdspartnere

Vi værdsætter vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere og stræber efter at levere rettidig service med et smil og en professionel tilgang.

Kontakt Os

Du kan altid kontakte os på telefonen på 86 89 12 31 eller via e-mail på rybussen@rybussen.dk. Ved akutte henvendelser er vores nødtelefon 22 33 46 90 tilgængelig. Vores dedikerede kontormedhjælper står klar til at assistere med bestillinger, tilbud, bekræftelser og fakturering med hurtig og effektiv service.

Udviklet af attityde.dk