Rybussen 13

Leje af minibus

Din Skræddersyede Udflugt

Vi udlejer minibusser med chauffør, hvor du bestemmer udflugtsmålet og tidsplanen, inden for de gældende køre-/hviletider.

Planlægning og Assistance

Vi hjælper også gerne med planlægning af ture og udflugtsmål, spisesteder, rundvisning og guide. Der kan forekomme et planlægningsgebyr.

Vores Busser

Vi har busser i forskellige størrelser og til forskellige formål og behov. Fra 9 til 20 personer inklusive rejselederplads i turistbusserne. Vi tilbyder både korte og lange ture. Vi er dit busselskab i Midtjylland. Østjylland.

Turistture til Ethvert Formål

Vi tilbyder turistture til ethvert formål, uanset om du skal til naboen, Aarhus, København eller München. Vi har busser til ethvert formål, og kun fantasien sætter grænsen.

Forslag Velkomne

Har du/I forslag, er I meget velkomne til at sende dem til os på rybussen@rybussen.dk.

Hvis I har et forslag, men ikke kan samle så stor en gruppe til fordelagtige priser, så sætter vi gerne et link på vores hjemmeside eller Facebook, så vi kan få fyldt en bus.

Kontakt Os

Du kan altid kontakte os på telefonen på 86 89 12 31 eller via e-mail på rybussen@rybussen.dk. Ved akutte henvendelser er vores nødtelefon 22 33 46 90 tilgængelig. Vores dedikerede kontormedhjælper står klar til at assistere med bestillinger, tilbud, bekræftelser og fakturering med hurtig og effektiv service.

Udviklet af attityde.dk